Hanna Loffart

Pysselstund + nyklippta barn

Nu har jag och barnen gått på julledigt!
Jag slutade lite tidigare idag och hämtade barnen redan när de slutade skolan vid 13.30. Skönt att komma hem skapligt och känna att man är ledig. Vi fikade glass och sen drog Thiara fram pyssel. Hon ville nämligen göra en grej till sin gammelfarmor som vi ska besöka för julfika på julaftons förmiddag. Vi satt med det i över en timme och det blev en mysig stund.

Sen kom min syster Amanda förbi. Hon hade snällt nog lovat för att klippa barnen. Jag köpte ju grejer för att kunna klippa dom själv, men jag är inte duktig alls så barnen vägrar. Då får man kalla in moster. Vi mutade henne med tacos så henne går det ingen nöd på. Thristan avskyr att klippa sig, och har alltid gjort. Så där blev det en del sura miner. Han och Thiara gick och lade sig i skaplig tid, men Thexas ville sitta uppe med oss och prata. Han är så mysig och rolig verkligen. Men nu vid 22 så fick även han gå och lägga sig. Syrran är fortfarande här, hon och Emil sitter och kollar på Youtube videor på hur man gör pannkakskonst. Så nu förväntar jag mig en storslagen frukost imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats