Hanna Loffart

Renovering 3 av lilla toaletten

När vi flyttade in i huset 2013 så renoverade vi lilla toaletten på nedervåningen ganska direkt, då den i princip var obrukbar och så vidrigt äcklig. Jag får rysningar när jag ser bilderna. Det drog kallt utifrån, det fanns inte golv överallt och inga lister. Ingen belysning och man hade lämnat kvar stearinljus och toaborste. Minns ni hur den såg ut? Det är tur man har bilder kvar i arkivet.

Första gången vi renoverade den så tapetserade vi halva och satte pärlspont på halva väggen. Hur tänkte jag då? Jag gillar ju inte färg? Vilket jag tog och gjorde om när jag var föräldraledig med Thiara. Renovering 2 av toaletten och jag målade om den. Man ser ju att det varit några färger under åren.

Men sen har Thiara och hennes kompisar lekt med vatten där inne vilket har förstört pärlsponten bakom handfatet. Det såg inte alls skoj ut, plus att jag kände mig mer än klar med pärlspont. Så i söndags flyttade Emil bort handfatet för att se hur illa det var bakom. Inte alls så farligt som vi befarat dock: Som tur var så hade det inte gått ner så mycket i pärlsponten och inte alls i väggen bakom.

Men nu blev vi ju ändå sugna på att renovera, så Emil slet ut hela toaletten i söndags. Ända ner till reglar och isolering. Det enda vi behåller är klinkers och golvvärme, det la vi in 2013 så det både funkar bra och ser bra ut.

Jag knäppte några snabba på toaletten i söndags innan Emil satte igång. Så här såg det ut nu i senast:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats