Hanna Loffart

Rensarryck + lekland

Imorse vaknade vi till snö igen! Det har dock övergått till regn och blåst, så den snö som föll är redan borta. Tack för det! Jag vaknade inatt av att regnet slog så otroligt hårt mot fönsterbläcket, funderade på om jag skulle gå ut och lägga filtar över så det inte skulle låta så dant. Men jag måste ha somnat ifrån den tanken, och tur var väl det.

Vi har haft en riktig slappardag här hemma. Pojkarna har spelat ett Legospel på Xboxet och jag tog ett litet rensarryck i pojkarnas rum. Med deras tillåtelse den här gången, annars gör jag det oftast när de inte är hemma. Thexas har SÅ mycket saker och han säger själv att det är för mycket. Han orkar inte ta fram saker för att leka med dom, och han orkar verkligen inte städa efter sig sen. Och det är väldigt få saker som han faktiskt använder. Så nu har vi rensat ut en massa, så det känns skönt för oss båda. Thristans rum består ju till 90% av Lego så det är ju inte alltför svårrensat där inne.

Nu väntar vi hem mina gudbarn Casper och Agnes som vi ska barnvakta en stund. Igår var det mina barn som fick vara hemma hos dom när jag var på ett möte. Vad skulle man göra utan dessa vänner?


I förrgår var vi till Busfabriken i Norrköping och lekte. Thexas hittade på två kompisar från skolan där så honom såg vi bara skymten av när det vaknades glass. Thristan och Thiara lekte så himla bra tillsammans också. Fyra timmar var vi där och på vägen hem stannade vi till på Lager 157 för att köpa skaljacka till dagis åt Thiara. Thristan hittade massa kläder där, så han shoppade loss också. Kul när de vill vara med och välja själva tycker jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats