Hanna Loffart

Så mycket snö!

Idag stod en jobbdag i Nyköping på schemat. Jag åkte dit när det var barmark imorse, annars var det när jag åkte hem.

Min bil var den enda som stod kvar på parkeringen när jag kom ut. Det drog ut på tiden idag och vi var inte klara förrän 18:30. Men kolla bilen! 20 cm snö!

Helt galet vad snö det kommit under dagen! Det gick sakta, men säkert att åka hemåt. Det tog 1,5 timmar. Jag skulle hämta Thiara hos kompis, men det fick Emil göra då det tog sån tid. Svårt att planera dagarna när man är i rätten, det går inte. Det tar den tid det tar.

Nu sitter jag hemma i soffan. Huvudvärk och frusen, ständigt känns det som. Ladda om för vanliga jobbet imorgon igen, förskolelämning och skjutsa på aktiviteter. Visst ja, tandläkarbesök för Thexas också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats