Hanna Loffart

Så snygg stol har flyttat hem till oss

(Inlägget är i samarbete med reformasthlm.se)

Jag har i en tidig julklapp fått hem en så snygg stol/fåtölj! Jag är ju som ni vet sugen på att byta ut alla våra stolar hemma (både kök och vardagsrum då vi har samma där och jag känner inte att de platsar in längre) Min man är inte riktigt med på tåget ännu, men jag ska fortsätta min övertalning så kanske han ändrar sig. Denna stol som jag fick hem skulle passa så bra i vardagsrummet runt vårt matsalsbord där. Både snygga och väldigt sköna att sitta i. Och så ser de “mjukare” ut med sin form än en vanlig stol, om ni förstår vad jag menar.

Den här stolen heter Williamsburg och är vit med ett underrede i trä och svart, snyggt som sjutton!
Thiara godkände den också som ni kan se. Och det var faktiskt hon som gjorde den mysigare med en kudde i. En liten framtida inredare där måntro?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats