Hanna Loffart

Så trött

Äntligen lite ledigt! Jag som har haft så många planer för vad jag ska göra under dessa lediga dagar, är helt slut. Jag sover som en kratta, det kryper i kroppen, jag drömmer en massa, täppt i näsan och kissnödig. Det är ju tur att vi är lediga så jag kan sova lite på morgonen. Fortsätter det här nästa vecka så kommer det bli jobbigt.

I måndags jobbade jag med Thiara. Thexas skulle ha sovit hos min syster och Thiara hos sin farmor och farfar, men alla tre blev sjuka. Så killarna fick va kvar en natt extra hos sin pappa och Thiara var med mig till jobbet. Gick kanon! Det var hur lugnt som helst, en som gått fel och skulle till tandläkaren och ett telefonsamtal som även hon ringt fel. Så vid lunchtid flexade vi ut och då kom pojkarna hem.

Bästa hjälpredan!

Framåt kvällen åkte vi hem till min syster Frida för att spela julklappsspelet som vi fick skjuta på under juldagen då vår andra syster fick åka till akuten. Frida bjöd på god mat och vi spelade spelet. Jag blev utan julklapp, men barnen var nöjda vilket var det viktigaste.

Barnen har nog varit lite trötta de under det här lovet. För även om de är uppe lite längre än vanligt, så sover de gott om mornarna också. Vilket gör att en annan också gör det, även om de nu för tiden alltid går upp själva och sätter på tvn när de vaknat. Annat blir det om några månader, det kanske är den sömnen som kroppen försöker lagra nu. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats