Hanna Loffart

Så varmt + Söderköping

Herregud vilken sommarvärme vi fått!

Skönt för de flesta antar jag, men med en liten 2-månaders kille här hemma så är det mest besvärlig. Förra årets installerade ac används flitigt och det är så skönt på alla husets tre våningar nu! Annat är det ute, så hett!

Igår åkte vi till Söderköping och åt glass vid kanalen och tittade på båtar. Thristan ville inte följa med. Han gillar inte glass och allt är trist enligt honom. Tråkigt tycker jag, men så länge han är nöjd och glad så antar jag att man får finna sig i det…

Glassen satt fint och det svalkade skönt vid vattnet.

Idag har vi varit hos vänner och badat i pool halva dagen, 30 grader varmt var det varit. Thilox har ändå tagit det bra, mestadels varit i bara blöja och inomhus eller i skugga.

Imorgon ska vi åka iväg på premiärturen med husvagnen, gud vad vi längtar! Så hela kvällen har vi packat den. Men det går ju inte så fort med en liten på armen. Vi kommer säkert ha glömt en massa då vi får avbryta hela tiden och avlösa varandra. Men men. Vi stannar på Ikea på vägen ner till Gränna och köper en del som behövs. Och sen Ullared någon dag.

Storpojkarna åker till sin pappa imorgon. De vill ju såklart följa med och åka husvagn så när de kommer hem så åker vi på en till tripp. Och sen har vi ytterligare en tripp inplanerad längre fram också då vi åker allihopa.

Men nu – sussa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats