Hanna Loffart

Shopping och fotbollshelg

Dagarna har gått i ett här hemma. Så här kommer en liten sammanfattning.

I lördags morse kläckte Emil idén att vi kunde åka till Ikea. Thilox som hnb och en pandemi på det, våra små har ju knappat varit i butiker. Det kunde gå hur som helst. Men vi gjorde det snabbt. Vi skulle bara ha en bokhylla. In för att äta, hämta bokhyllan och sen ut igen. Det gick kalas!

Thiara har åkt skidor med sin moster och sina kusiner. Jag är så impad över att hon vågar! nu har hon åkt fyra gånger (tror jag att det är, och hon älskar det!)

Igår åkte jag och Thiara till Norrköping för att shoppa lite. Hon hade lite pengar själv som hon ville handla för och jag skulle köpa nya skor till mig. Skorna jag hade tittat ut var slut i min storlek, så jag blev utan. Men Thiara shoppade loss och vi åt sushi till lunch, så alla var nöjda. Och väldigt mysigt att umgås med bara henne en dag.

Thexas har hunnit spela fotbollscup också, som jag och Thiara var och tittade på. Herregud, så spännande!

Idag är det en lugn dag hemma. Jag och Thiara håller på att plocka in i den där bokhyllan vi köpte, det var mer jobb än jag trodde. Vi ska flytta över allt pyssel och spel dit. Och vi hade tydligen mer än jag trodde! Vet inte hur vi ska få plats med allt! Jag håller samtidigt på att rensa och märka upp barnens kläder. För imorgon börjar inskolningen för Thuni på förskolan, bara en timme dock och Thilox får vara ledig, mormor rycker in som barnvakt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats