Hanna Loffart

Shoppingdag + taco-tisdag hos moster

Igår tog jag med mig barnen till Norrköping en sväng. Jag behövde yta mina nya skor som gått sönder. Sulan hade släppt i limmet och så ska det ju inte vara. Det var inga som helst problem att lämna tillbaka och få ett par nya. Nu hoppas jag att dom ska hålla bättre. Vi passade på att ordna en Fars dags present till Emil och en julklapp till densamme.

Sen åt vi lunch på Max innan vi checkade av lite mer shopping. Vi skulle in på Lagerhaus för att köpa förvaring till Thristans rum, men där inne byggde de om och det var kaos. Sen ledsnade vi och åkte hemåt. Men det blev nästan fyra timmar i Norrköping ändå, det går ju inte fort med tre barn direkt. Men det gick över förväntan ändå. vi blev inte osams en enda gång, det var bara Thristan som suckade lite och tyckte det var tråkigt.

När vi kom hem så var vi lite trötta. Kaffe och sällskapsspel fick rädda oss den timmen innan vi skulle hem till min syster Amanda för taco-tisdag! Sånt borde man göra oftare. Barnen var helnöjda och vill dit idag med. Haha. Men det hinns inte med, för snart kommer våra vänner från Norrköping hit för lek en heldag. Deras Charlie ska dessutom sova över här, så det lär bli full rulle. Och i eftermiddag ska jag iväg till frisören också! Måste ju vara världens sämsta kund som bara kommer en gång om året…

Thiara hos moster Amanda igår.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats