Hanna Loffart

Sista dagen VAB

Äntligen fredag och äntligen är vabbveckan slut!

Hela veckan har vi fått vara hemma med Thexas, även om han kanske hade kunnat gått till skolan idag. Men de har simskola med skolan denna vecka (plus två veckor till) och det kändes bara onödigt att släppa in honom i ett badhus. Jag vabbade med Thexas tisdag och onsdag och Emil var hemma med honom igår. Thristan hade dock simskola igår så då fick Thexas vara med på mitt jobb under eftermiddagen. Men vid 14.30 ringde Thiaras dagis och sa att hon hade feber så det var bara att åka och hämta henne och åka hem. Hon var varm igår och Thristan hade ont i huvudet, så de gick och la sig strax efter 18.

Men idag vaknade alla pigga och feberfria! Thiara fick ju en dags feber för två veckor sedan också och sen dess har hon varit snorig och hostig, så det är säkert en svit från det som gav henne lite feber. Men idag mår alla som sagt bra och jag är hemma och vabbar. Igen. Men Emil hade bil att leverera så då fick vi ändra om lite i planerna.

Men vad bra vi har det ändå i Sverige, som KAN vabba.
Jag själv mår fortfarande rätt kasst i halsen, på måndag går jag till vårdcentralen om det inte gett sig. Nu är jag trött på det här.

Nu ska vi plocka ihop oss här hemma. Barnen önskar hamburgare till lunch så vi åker till Burger King. Och i eftermiddag kommer vår nya soffa! Plus att pojkarna ska skjutsas till sin pappa. Mycket att stå i! Vi får ju inte glömma munkarna heller…

img_7630.jpg img_7631.jpg img_7632.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats