Hanna Loffart

Sjuk Thilox, fotboll och värme

Vilket jäkla väder vi har haft de senaste dagarna, över 30 grader!

Det är ju dumt att klaga, men det är fasen för varmt alltså! Vi har knappt kunnat vara ute. Det är för varmt för Thilox och Emil får inte vara i solen. Det är tur vi har ac inomhus, men det är så trist alltså.

I onsdags var vi ute och lekte, inte riktigt lika varmt då, och helt plötsligt blev Thilox gnällig, ville bara va i min famn. Till slut kröp han upp i Emils famn och somnade utomhus på eftermiddagen. Vi gick in och tittade på barnprogram med honom och kände hur han blev varmare och varmare. Han somnade som vanligt, men vaknade vid 23 med 40.5 graders feber. Då fick han sova med mig hela natten, kände mig alldeles för orolig för att han skulle få sova själv. Så hela natten sov han på min arm, varm som en kamin. På morgonen hade han nästa lika hög temp och fick Alvedon igen. Men sen piggade han på sig och ingen feber sen dess. Så konstigt!

Vi har intagit frukosten utomhus, speciellt och hur mysig som helst tyckte barnen.

Och så har vi hejat på Sverige i fotbolls EM såklart. Vad annars med en fotbollsgalan Thexas här hemma. Han ser tre matcher om dagen och vi hinner inte göra annat känns det som.

Thristan har varit hos sin farmor och farfar och badat, och Thiara har sovit öve hos sin kompis Moa. Så ja, alla har sommarlov på lite olika sätt. Känns smått galet att det redan varit sommarlov i två veckor!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats