Hanna Loffart

Sjuka barn + kryssning på gång

Thexas är just nu och spelar match med fotbollslaget. Jag sitter hemma med Thristan och Thiara. Thristan insjuknade i feber igår och kräktes även två gånger, han som ALDRIG är sjuk. En enda dag har jag behövt sjukanmäla honom till skolan innan, och då går han ändå i 4:an. Och igår kväll så började Thiaras ögon att bråka – hej ögoninflammation! Vi funderar på om det kan vara pollenallergi där med (som Thristan) men jag vet inte. Känns såklart tråkigt att lämna iväg barnen när jag och Emil äntligen har planer tillsammans, men det ska nog gå bra.

Det är så sällan som Emil och jag är iväg på saker tillsammans, typ aldrig faktiskt. Senaste året har vi varit på bröllop och 40-års fest, men mer än så vet jag faktiskt inte om det är. Svårt att få barnvakt osv.

Men idag ska vi iväg tillsammans minsann! Tillsammans med Emils bröder och respektive ska vi på kryssning. Inte min favorit, men jag inbillar mig att resesällskapet väger upp det. Jag har laddat upp med åksjuketabletter, ångestdämpande och lugnande. Men med Thexas inställning ”Äh, det är bara att göra det!” så ska jag nog överleva det utan det där ovan, förutom åksjuketabletterna då. Tänker tillbaka på min möhippa där de tog med mig på kryssning, trots en sån enorm vatten och båtskräck. Men det blev ju succé! Så, det kanske blir riktigt roligt ändå.

Thiara ska sova hos sin farmor och farfar och hon har haft nedräkning inför den här dagen hela veckan. Pojkarna ska åka till sin pappa efter fotbollen sen.

Några sjuka barn får ni inte se bilder på, men nog väl på den smarriga sushin från igår:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats