Hanna Loffart

Sjukstuga var det här

Här inne duggar inte inläggen tätt inte.
Ni som följer mig på Instagram (runesdotter) har kanske sett att jag gått och blivit sjuk. Den här gången åkte jag på influensa, vad tusan är oddsen alltså? Jag som ALDRIG är sjuk har varit sjuk (afte inräknat) nästan varenda dag av detta år. Ja, värre än så här kan det knappast bli…

Jag däckade på jobbet i tisdags, min 30-års dag och allt. Fick febernedsättande av min kollega, men vid lunch gav jag upp och åkte hem och bäddade ner mig. Hade sån feberfrossa att jag knappt kunde gå pga värk i benen. Vidrigt! Lite feber brukar ju gå snabbt över tänkte jag, men nu har jag haft feber, halsont och snorig i tre dagar och det börjar inte ens vända. Eller jo, nu orkade jag ju ta upp datorn i knät – det är ett framsteg.

Emil är iväg på Skoda-gala, så jag var tvungen att lämna barnen imorse. Barnen var jätteduktiga och fixade frukost, påklädning och tom tandborstning själva. Jag klev upp ur sängen en halv minut innan vi skulle åka, då var alla tre klara med ytterkläder på. Så himla duktiga! Jag släppte av Thristan och Thexas, så fick Thristan följa sin bror till hans skolsal. Thiara var på gott humör och förstod hur dåligt jag mådde, så henne kunde jag smidigt lämna i hallen på dagis. Sen åkte jag hem och sov 3 timmar. Efter det var jag så svettig att en dusch var oundviklig, jag fick ta en pall att sitta på för att orka.

Ja, ni hör ju hur ynklig jag låter. Och precis så känner jag mig. Hoppas verkligen att jag imorgon kan känna att det börjar vända lite åtminstone.

DSC03670

Så här ser min utsikt ut om dagarna.
Te är det enda som smakar hyfsat. Idag har jag fått i mig två smörgåsar också. Men ser ni alla blommor, jag fick mängder av blommor när jag fyllde år! Alldeles ljuvligt! Tråkigt nog har de flesta blommat över redan, lite för tidigt med tulpaner.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats