Hanna Loffart

Skolavslutning

Så hade barnen haft sin skolavslutning och därmed gått på 10 veckors sommarlov!

Det blev ju en väldigt speciell skolavslutning i år igen pga pandemin. Thristan hade sista skoldagen redan igår och idag hade han distans, en uppgift att göra men som han har hela sommaren på sig att få klar. Thexas och Thiara hade skolavslutning i sina klassrum och de gick bara 1,5 timmar idag. Vi åkte och hämtade dom på skolgården och nog var det lite speciell stämning ändå med så fina barn och en del föräldrar som hämtade tidigt dagen till ära.

Det har ju minst sagt varit ett annorlunda skolår för dom också. Thiara som började ettan, hennes lärare har jag träffat en gång. Och nu ska hon sluta, så det blir en ny lärare till tvåan sen.

Thexas lärare sjukskrev sig kring höstlovet och kom sen inte tillbaka till klassen. De har dock haft en helt fantastisk vikarie under hela tiden nu! I och med hans utredning så blev det även lite fart på skolan som ÄNTLIGEN satte in resurs på honom, tre eller fyra olika har han haft de senaste två månaderna. Men SOM han har presterat med resurser samt medicin! Så även Thexas får en ny lärare till årskurs fem samt en ny resurs som dock ska finnas med honom under hela nästa läsår.

Och så Thristan Ja, vad ska man säga. Skolan är under all kritik och det har skötts så dåligt allting. Näsa vecka ska jag träffa en specialpedagog där och förhoppningsvis kan han få byta skola till en mer anpassad för honom. Förhoppningsvis nästa termin, men vi får se. Han är SÅ värd ett långt sommarlov i alla fall!

Skolavslutningen firade vi hemma med fika. Jag gjorde en rabarberpaj och Thexas en tårta, sen bjöd vi hit Emils föräldrar och min mamma på fika. Framåt kvällen kom min mammas man också, och småfisk vi massa målarhjälp av dom och avslutade kvällen med grillat. En fin dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats