Hanna Loffart

Sköna helg!

Sköna helg – äntligen här!
Ännu bättre är det att Emil nu har semester!
Vi kommer dock knappt se varandra mer för det då jag kommer spendera två veckor på trafikskolan.
Men känslan är härlig!

Vi startade dagen med sovmorgon (endast för min del dock, Thiara var morgonpigg idag) och sen långfrukost ute på altanen. Sen åkte Emil iväg till sopptippen med sin bror. Jag och Thiara har duschat och nu sover hon. Om en liten stund ska vi åka iväg med bästis och bebis och hälsa på en gammal barndomsvän som är i trakterna och hälsar på. Ska bli så kul!

Min fina tjej som sitter så bra nu.
Ni följer oss väl på Instagram? runesdotter heter jag där.

20140712-115531.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats