Hanna Loffart

Sköna helg!

Behöver jag säga att helgen har gått fort?
Just nu är jag så himla avundsjuk på Emil som alltid är ledig måndagar.
När han känner att han är “klar” med det så ska jag lätt ta över! Haha.

Men vi har haft en bra helg.
Igår planterade Emil häck med grannen hela dagen.
Och idag har han varit ute och grävt för fiber.

Thiara och jag har gjort honom sällskap i omgångar, men även fixat med mat och hushåll. Sånt där som blev lite bortglömt när jag var sjuk. Jag är långt ifrån i fas, men tvätten är klar och det känns skönt!

img_9606.jpg img_9625.jpg img_9626.jpg img_9627.jpg

Ikväll var vi bjudna på middag hos min mamma, det tackar man ju inte nej till! Thiara sov inte middag idag, förutom någon minut i bilen på väg till mamma. Men det gick superbra, hon och kusin Alwin lekte så himla bra. Tokungar! Vi andra har mest pratat om bröllopet, planeringen är verkligen igång nu och jag kan inte tänka på annat! Det är SÅ mycket som ska ordnas med alltså…

Min syster Amanda, som är frisör, klippte kusin Alwin idag och Thiara skulle såklart inte va sämre, så hon hoppade upp på pallen hon med. Amanda klippte bara en liten bit, jämnade ut topparna lite. Så det är inget som direkt syns, men Thiara är väldigt nöjd och stolt!

img_9630.jpg img_9629.jpg

Nu är det snart läggdags för mig.  Jag ska bara göra färdigt lite bloggjobb här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats