Hanna Loffart

Skönt med helg 

Äntligen är det helg! Så himla skönt alltså! Vi började helgen i vanlig ordning med #fredagsmunk och mys med barnen. Sen kom alla mina systrar med familj och åt tacos igår kväll. Jätteroligt hade vi och barnen lekte bra.  

 Idag vaknade Thiara genomförkyld! Igen… Eller det började väl redan igår med att hon såg mosig ut. Men idag har hon hostat, sovit dåligt och varit allmänt nere i omgångar. 

Emils pappa fyllde år idag så vi åkte ändå hem till dom en sväng för en fika. Då var hon på bra humör. Nu ikväll har Haren varit här och umgåtts med oss. Prat, pizza och mys. Thiara hostar en del, men annars har hon lekt och varit rätt nöjd ändå. Hoppas det inte blir nåt mer.

 Hjälper farfar öppna paket. 

Måste visa bild från imorse också. Jag hade plockat undan frukosten och gick upp på övervåningen och möttes av det här. Thexas hade dragit fram täcken, kuddar och filtar och byggt upp till honom och Thiara i soffan. Så gulligt! Haha. Thristan hade byggt en koja under hans skrivbord och där inne satt han med lampa tänd och läste en bok. Haha! Så jäkla sött alltså!

 Nu har Haren åkt hem för en stund sen och nu väntar sängen. Känns som det kan bli en bökig natt med Thiara. Och imorgon fyller världens bästa Emil år! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Åh vilka myyysiga bilder! Härligt!

    Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
    Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

stats