Hanna Loffart

Slut på ledighet

Så var ledigheten slut för denna gång. Och egentligen har jag ju inte haft ledigt heller, men det har gjort så mycket att barnen varit lediga i nästan tre veckor. Inte ett mail från skolan! DET är avkoppling det!

Imorgon drar dock vardagen igång igen. De två små ska till fritids för en heldag, gissar på att det inte kommer vara enkelt att få upp dom. Thristan, som inte har fritidsplats får njuta av lugnet hemma. Jag och Emil ska till Eskilstuna imorgon bitti för ultraljud igen för att kolla moderkakan, känner mig helt lugn inför det.

Ledigheten avslutades med festligheter i söndags hos vänner med inflyttningsfest. Så skönt att va nykter! Min mamma och hennes man var hemma hos oss med barnen, så jag fick med mig Emil hem rätt skapligt. Men det var en väldigt rolig kväll. Både för oss och för barnen som fick umgås med mormor och Per.

Jag och Therese styrde musikquiz i vanlig ordning, succé!

Nu ska jag krypa ner i soffan här hemma. Är hemkommen efter nämndemannautbildning i Nyköpings tingsrätt. Har fått avlägga domared och om några veckor har jag mitt första “ting”, så förväntansfull!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats