Hanna Loffart

Snart bär det av – Spanien!

Stackars Thristan är fortsatt dålig, kruppen har gett sig men nu har han åkt på nån form utav influensa också tror vi. Han är riktigt mosig, ingen aptit, trött och ont i hela kroppen. Feber. Hoppas verkligen att det ger sig snart. Idag har han varit hos min pappa och myst, och det tyckte han var riktigt roligt. Tro jag det, lite morfar-mys.

Packan står nästintill färdigpackad och imorgon väntar Spanien!
Vädret ser ut att bli sådär, men vad gör det?
Jag åker med fina vänner, fd kollegor från Ungdomstorget.
Vi åker och hälsar på Carina med familj som bor nere i Torrevieje just nu. Så jag förmodar att hon har ett fullspäckat schema för oss. Om inte annat – ledighet, lite sol, drinkar, shopping. Åh, vad jag längtar!

Nu väntar snart sängen för mig, det får bli en tidig kväll!
Jag som alltid somnar bortåt midnatt.
Men inatt måste jag gå upp vid 4 så det är bara att krypa till kojs.

img_8695.jpg

img_8707.jpg

img_8706.jpg

img_8704.jpg

img_8705.jpg

Jag behövde en ny handväska och hade tänkt köpa en nere i Spanien, men så fick jag presentkort av min fd chef när jag slutade på mitt förra jobb och då köpte jag mig en väska nu. Väldigt dåliga bilder, men den är väldigt fin med brons/guldiga detaljer. Köpte den på Axelssons.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats