Hanna Loffart

Snart dags att göra en paketkalender igen

Det börjar bli dags att ordna med barnens adventskalendrar. Pojkarna ville ha choklad/godiskalender i år igen, smidigt och billigt.

Till Thiara har jag börjat köpa saker till hennes paketkalender, men än är jag inte klar. Kanske blir det sista året till henne, vi får se. Minns inte riktigt hur länge pojkarna fick paketkalender innan de gick över på legokalendrar. Men att ordna paketkalender till 4 barn orkar jag nog inte med, så det är smidigt när de vill ha en enklare variant. Trots att jag tycker att det är väldigt roligt att göra en kalender varje år.

Jag har bestämt mig för hur årets kalender ska se ut, min pappa ville hjälpa mig med den.

Senaste tre åren har de sett ut så här.

2016:

2017:

2018:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats