Hanna Loffart

Snart vår betyder nya skor

(Inlägget innehåller en annonslänk för Sportamore)

I helgen visade sig solen minsann, inte för att jag tog mig ut för det. Men att märka av ljuset och värmen genom fönstren räckte bra för mig. Jag orkade mig inte ut pga förkylningen (sov middag tre gånger i söndags) och pga utmattningen.

Men nog inger solen en gnutta hopp alltid. Jag hoppas att jag ska må lite bättre av ljuset och av värmen. Jag såg att SMHI visade att vi skulle få 7 plusgrader här till helgen. Äntligen! För det blev sannerligen en lång vinter det här. Till skillnad mot förra vintern då det rentav kändes onödigt att lägga så mycket pengar på barnen ytterkläder när dem knappast användes. Men denna vinter har de ju i alla fall kommit till användning.


Jag har börjat planera för vårens ytterkläder till barnen (till nästa vinter också om jag ska vara ärlig, då jag handlat på rean tills dess) Men vårkläder är ju så mycket roligare!

I helgen satt vi och beställde hem skor till barnen. Pojkarna fick vara med och bestämma själva. Thristan fick smått panik när vi insåg att han behöver gå upp på storlek 36-37 nu och att de flesta skorna då har snörning och inte kardborre. Han har ju inte behövt lära sig knyta en rosett insåg vi, så nu ligger barnen i hårdträning. Thexas fick beställa guldiga fotbollsskor med motiveringen ”är man ett proffs så måste man ha guld” och så erbjöd han sig att betala 100:- själv på skorna.

Foppatofflor är ju så galet fult i min mening, men barnen älskar det! Pojkarna känns ju för gamla för sandaler, så de kör foppatofflor på hemmaplan. Eller har ni tips på andra skor för lite äldre pojkar att ha på sommaren?

Roligast är det ju dock att köpa skor till Thiara. Dels för att hon är den som tycker att det är roligast och så finns det ju så mycket fint till tjejer! Hon har gärna olika skor till olika kläder, medan killarna skulle kunna ha en och samma sko till allt.

Sportamore hade ”ta tre för två” i helgen så då passade vi som sagt på. Men vi köper oftast skor därifrån, gratis frakt och enkel retur om det skulle behövas. Och så har de nästan alltid rabatter.

De här gympaskorna fick vi hem till Thiara förra veckan. Hon valde även dessa själv och de blir ju perfekt till dagis i vår.

Ja, när det kommer till skor så skulle jag nog kunna köpa hur mycket som helst.
Och speciellt till vår och sommar som sagt.

Men vad är ”lagom”? Hur många par skor har ni till barnen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats