Hanna Loffart

Snygga tandborstar och bomullspinnar från Matsmart + rabattkod

(Inlägget är i samarbete med Matsmart och innehåller annonslänkar)

Här kommer ett kanontips från mig!

Ni vet ju att jag tipsar om Matsmart då och då, en affärsidé som jag verkligen gillar! Nu ger de 10% rabatt på ett helt köpt med koden: Super10, gäller tom 15/9 så pass på.

Förutom mat och skafferivaror, som jag köper mest utav därifrån, så hade de bla en Hygien & apotek-kategori. Och där finns nu de här snygga tandborstarna och bomullspinnarna för galet bra priser! Finns i svart/grått, rösa och blått. Så himla mycket snyggare att ha på badrumshyllan än vanliga om du frågar mig.

HÄR kommer du till Matsmart och glöm nu inte koden: Super10

Processed with VSCO with a5 preset

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats