Hanna Loffart

Spanien – första dagen 

Thiara sov dåligt inatt igen! Jag som gick och la mig tidigt för att orka gå upp mitt i natten för att åka till Spanien. Jag fick sova mellan 21.30-00. Sen satte hon igång. Hela natten fram tills min klocka ringde 03.45. Bara att masa sig upp, hämta tjejerna och åka mot Skavsta. Gick rätt bra ändå måste jag säga. Det gick smidigt på flygplatsen och själva flygturen gick bra. Inte samma dödsångest som sist.  Mysigt att flyga och se soluppgången. 

    
VVi landade i Spanien vid 10.30 och sen var det ett himla sjå att försöka få tag på buss eller taxi. Ingen av den informationen som vi fått innan stämde. Till slut fick vi tag på en galen taxichaufför som kunde ta oss dit vi skulle. La Mata i Torreveija!  

    
    
 Installerade i lägenheten. Lägenheten är ok, inte mer än så. Men det är nära till en affär, restaurang och pool. Vi har hunnit med allt idag. Handlat det som behövs och simmat lite i poolen. Det ni!  

    
    
 Ikväll tog vi en promenad längs strandpromenaden för att hitta nånstans att äta middag. Hittade ett ok ställe med jättegod pasta. Men vet ni? Vi var SÅ trötta att vi snabbt åt upp maten och gick hem igen. Klockan 21.30! Haha. Det är hårt med semester! Jag skyller på två vakna nätter med Thiara. Men nu ska vi sova här. Jag får mysa med Piia.  

   

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats