Hanna Loffart

Spice Girls återförenas?

Jag hade tänkt mig en tidig kväll idag. Men så såg jag detta förut:

Det ryktas om att SPICE GIRLS ska återförenas under OS-avslutningen och bilderna ska tydligen vara från en repetition därifrån igår!
Baaaah, nu kan jag ju inte gå och lägga mig heller!

Spice Girls var mina absoluta idoler när jag var yngre. Jag har fortfarande sparat mängder av kläder, skor, pärmar med bilder osv med dom. Jag var galen! Mitt rum var TAPETSERAT med Spice-Girls grejer. Under var tapeten blå, men det syntes inte. Till och med lysknappen var tapetserad! Haha. Idag kan jag ju bara skratta åt det. Och så undrar jag hur nöjd min mamma och hennes man var när jag bytte rum och de var tvungna att tapetsera om mitt gamla rum pga alla hål? Hahahaha.

Jag har laddat upp med banan, hårfön (måste torka håret sen duschen förut) och tandborste här nere. Får inte missa en minut! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats