Hanna Loffart

Stockholmstripp med vänner

En vecka har gått utan uppdatering här, så det får bli ett gäng inlägg för att komma ikapp.

I fredags förra veckan var vi till vänner och åt mat och spelade kort. Vi fick då frågan att följa med till Stockholm dagen efter för shopping och övernattning. Självklart sa vi ja! Vi hade bara Thiara hemma nämligen och hon tycker det är roligt.

Så vi packade in oss allihopa i vår bil, älskar att vi får plats så många nu. Även om en del har “hånat” oss för så stor bil.

Det blev en heldag på Mall of Scandinavia. Väldigt lite shopping dock, det var så mycket folk och rörigt. För att inte tala om varmt! Thiara köpte skor och några klädesplagg och var nöjd så. Och så lite pyssel för sina julklappspengar. Men tjejerna hade så skoj tillsammans och lekte mellan shoppingen.

När vi var färdiga där så åkte vi till lägenheten vi skulle sova i. Fia lagade god mat och sen spelade vi kort hela kvällen igen. Det blev ett väldigt lyckat dygn! Och för Thiara var det ett stort äventyr att få sova i en lägenhet. Det har hon aldrig gjort förut och hon var lite pirrig inför det. Haha!

För att inte tala om hiss och rulltrappa! Hon har varit så rädd för att åka rulltrappa, då hon smitit upp själv i en en gång och ramlat i den. Så nu tränade vi henne och till slut gick det ändå hyfsat bra.

På söndagen så åkte vi till Barkarby för att provköra barnvagn. Thiara var så engagerad i allt och ville köpa hela barnbutiken till lillebror. Vagnen vi spanade in var jättebra och vi beställde den!

Lite snabb shopping på Lindex och lunch innan vi åkte hemåt igen. Ett skoj dygn med vännerna blev det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats