Hanna Loffart

Sushi med pysseltjejerna

Jag har haft en så mysig kväll med pysseltjejerna idag. Vi skulle egentligen varit hos mig, men eftersom barnen varit sjuka hela veckan så styrde vi om det och kunde vara hemma hos Anna istället. Vi träffades och lagade sushi tillsammans, så kul verkligen. Förstår inte varför jag inte gör det oftare hemma? Jag gör det bara när vi tjejer gör det tillsammans ju!

Vi fick ihop en himla massa god sushi, och orkade verkligen inte äta upp allt. (Piia var också med, men fastnade visst inte på bild)
Prat om ditten och datten som alltid. Och så lite planering inför vår Stockholms-tripp om några veckor. Vi ska nämligen åka och se musikalen Hair, äta gott och sova kvar. Så mysigt och jag längtar!

Jag hade lovat att åka hem skapligt för att se Talang finalen med Thiara, men när jag kom hem så hade hon glömt bort att den var så hon och Emil satt och tittade på film. Men sen såg vi finalen efteråt, men då var Thiara så trött att hon inte orkade se hela så hon gick precis och la sig så jag fick kolla färdigt själv. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats