Hanna Loffart

Thexas 6 år – lite mer kalasande

Idag har släkten varit här och firat våran Thexas.
Det gick så himla bra! Ni som känner Thexas vet hur han kan vara när det är mycket folk inblandat. Och fika. Men han är så himla duktig och han njöt verkligen av den här dagen, det syntes på honom!

Vi struntade i att baka tårta, vi åkte och köpte en istället. Thexas valde såklart.
Farmor Lena hade bakat både bullar, syltgrottor och kolakakor. Vilken lyx va!
Och så köpte vi chokladbollar på Thexas begäran.
Skönt att inte fixa så mycket, trots att jag egentligen älskar det!
Men varken tid eller ork har funnits till det. Så när Lena erbjöd sig att baka så tog vi glatt emot den hjälpen. ♥

Han fick så mycket fina presenter som han faktiskt fixade att stå och öppna framför allihopa. Han tackade så fint och blev glad för allt. Alltså, jag är så stolt över honom efter den här helgen så ni anar inte!

img_8348.jpeg img_8340.jpeg img_8352.jpeg img_8353.jpeg img_8350.jpeg img_8349.jpeg img_8351.jpeg img_8343.jpeg img_8341.jpeg

Och som om inte hans egna kalasfirande vore nog så har han varit hos sin dagiskompis på kalas nu på eftermiddagen också. Jag lämnade honom där vid 16 och sen var han där i två timmar och lekte. Han var så nöjd när jag hämtade honom, men trött såklart. Nu har han varit på kalas själv (utan oss föräldrar) två helger i rad, samt sitt egna kalas igår. Och det är så otroligt imponerande hur han fixar det så bra och hur han har utvecklats den senaste tiden.

Nu ikväll så har Thristan hjälpt Thexas att bygga ihop lite av det legot som han fick. Thiara tog en lång dusch och fick ett utbrott på mig efteråt för att hon inte fick rosa strumpor på sig. Thexas hade svårt att somna, pirrig såklart då det är hans födelsedag imorgon! Jag ska smyga ut i förrådet och hämta in alla undangömda presenter så att vi är redo för skönsång imorgon bitti.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats