Hanna Loffart

Thexas 9 år

Imorse tassade vi in och sjöng för vår nyblivna 9-åring. Han låtsades sova (såklart) och satte sig upp och klappade händerna när vi sjungit färdigt. Precis som Thiara gjorde när hon fyllde år.

Han rev upp alla paket i ett nafs och blev väldigt glad för allt. Han hade inte önskat sig något speciellt så det var ju inte helt enkelt att komma på grejer först. Men en hel del forbollsgrejer (skor, strumpor, träningsset, fotbollskort) och lite annat. Han fick även en bandyklubba och boll, så nu hoppas vi att det är is kvar nästa helg så Thexas och Emil kan åka skridskor.

Jag har ju jobbat idag, men barnen har varit hemma med Emil. Det ryktas om pannkakor till frukost och hamburgare till lunch, så det har nog inte gått någon nöd på barnen.

Jag slutade tidigt idag, och åkte och handlade. Köpte med mig fika hem och så kalasade vi på det på eftermiddagen. Både Emil och jag är så förkylda och har haft feber i tre dagar så vi har inte orkar förbereda någonting.

Ikväll kom släkten hit och vi åt tacos, på Thexas begäran. Smidigt att göra till många och smarrigt. Köpte en tårta på Ica och Emil slängde ihop en kladdkaka. Och så kom farmorn med bullar. Så det blev en bra kväll ändå, trots noll ork.

Nu ligger en glad, nybliven 9-åring och sover. Imorgon ska han först åka och handla med en kompis inför deras gemensamma kalas på söndag och sen ska killarna åka till sin pappa för att fira Thexas där.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats