Hanna Loffart

Thiara 6 år

Nu har vår fina Thiara fyllt 6 år, hur är det ens möjligt att tiden kan gå så fort?

Vi började dagen i vanlig ordning med sång och paket i sängen. Vi fick inga applåder för vår sång i år, men när hon väl vaknat till så var vi välkomna i hennes rum. Hon öppnade paketen långsamt och försiktigt, så pass långsamt att vi fick be henne snabba på om vi skulle hinna innan skolan. Haha. Det är Thiara det, ordentlig och sansad. Hon blev SÅ glad för sina presenter. Speciellt för mopeden till hennes docka, det enda hon egentligen önskat sig men som jag sagt varit lite väl dyr. Men – vi köpte den ändå och det var ett val vi inte ångrar. Herregud, vilken lycka! Så roligt när det blir så bra.

Den mindre snygga blåtiran fick hon i helgen när hon snubblade i trappen och slog ansiktet i ledstången.

Hon hade blivit ordentligt firad i skolan också. På kvällen var det dags för hennes klass + parallellklassen att ha lucafirande. Thiara ville dock inte vara med, hon är fortfarande väldigt blyg och tycker inte om när folk tittar på henne. Men vi åkte i alla fall dit och tittade på hennes kompisar och var med och fikade. Nästa år kanske hon är redo att vara med.

Efter luciafirandet åkte vi och lämnade av Thristan och Thexas hos deras pappa, de är nämligen med honom och släkten där i Sälen under helgen.

Det blev en lite annorlunda födelsedag, men hon var så nöjd ändå. Vi hann varken få fram födelseflaggan eller ballonger, men vi får ta det till helgen. Då väntar nämligen tre kalas för henne och oj, vad vi ska fira då!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats