Hanna Loffart

Thiara 7 år

Idag fyller hon år, 7 år, vår fina Thiara.

Som hon längtat efter denna dag. Hon hade lite svårt att somna igår, inte så konstigt kanske. Imorse smög vi upp tidigt och sjöng för henne. Emil kunde börja lite senare på sitt jobb, så han kunde vara med nån kvart. ”Vilken glad överraskning” sa Thiara.

Hon blev så glad för alla presenter, alltihop var en riktig hit.

”Lyxig” frukost idag med varm choklad och nutellasmörgås.

Sen sprang hon ut till brevlådan, där hade hennes mormor lämnat ett paket med en massa skoj. Så himla fint!

Hon hade haft en jättebra dag i skolan där hennes klasskompisar sjungit för henne och så hade hon fått presenter och kort av några kompisar.

På eftermiddagen så väntade vi in Thristan från skolan, sen fikade vi gott. Thiara ville så gärna ha chokladtårta med jordgubbar. Och jag hittade en chokladtårta på Ica, och köpte jordgubbar till och la på. Hon blev så glad!

Sen åkte killarna till sin pappa och Emil kom hem från jobbet. Thiara fick välja mat och hon ville beställa kycklingspett med pommes och grönsaker. Så det fick det bli!

Och vet ni vad? Trots dessa jäkla Corona tider så fick hon SÅ mycket besök under eftermiddagen. Som bara kom helt oanmält för att lämna paket utanför dörren. Både Thiara och jag blev helt gråtiga för det kändes så fint. ”Tänk att alla tänker på mig idag, bara det är ju en present” sa hon, världens finaste som verkligen blev så glad och tacksam för allt.

Morfar & Eva, farmor och farfar, gudmor med barn, mormor, Per, moster Amanda och Ebba, grannen Elliot, bästa kompisen Julia var förbi och moster Frida lämnade paket i brevlådan. Som sagt, så jäkla fint av dom allihopa!

Cyklop hade hon önskat sig, de skulle hon såklart prova och hon satt med dom ett bra tag på kvällen. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats