Hanna Loffart

Thiara sprucken läpp

Sån himla otur Thiara hade idag, sista dagen på sommarlovet och allt!

Hon var ute och åkte sparkcykel med grannen och ramlade. Hon kom insprängande med blod i hela ansiktet och skrek. Vilken syn! Hela munnen var full av blod och jag höll nog nästan för andan innan jag såg att tänderna satt kvar. Hennes tandhistoria ni vet…

Men hon hade ett stort, djupt jack på insidan av läppen (syns inte på bilderna) så efter rådgivning av 1177 så tyckte de vi skulle åka till akuten för bedömning av läkare.

Jag ringde in farmor för förstärkning och väl på akuten så tog de in henne direkt för koll. Hon behövde varken sys eller limmas och tänderna sitter fast. Så besöket tog knappt 5 minuter. Tur det då farmor fick vänta i väntrummet med en smått hungrig Thilox. Thiara var så duktig och fick en boll av läkaren.

Hon är rejält svullen, men jacket inuti munnen läker superfort! Men hon är rejält svullen om läppen och ansiktet kommer nog se värre ut imorgon. Hon har bara fått i sig två mosade potatisar och lite glass idag, men munnen läker alltid väldigt fort sa läkaren och det märks redan en klar förbättring.

Lilla gumman, sån otur alltså!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats