Hanna Loffart

Thiara-tatuering på plats

Idag smet jag iväg på lunchen en stund.
Tatueringstid stod på schemat!

Thiara har under en tid frågat varför hennes namn inte står med brorsornas på min arm. Anledningen? Det gör ju så förbannat ont! Haha. Och så har jag velat lite på om jag ska sätta hennes namn i mitten (inga fler barn) eller åt vänster (förhoppning om ett barn till) Men ju längre tid som gått så är vi rätt säkra på att vi är klara på barnfronten. Så hennes namn fick ta plats i mitten under brorsornas namn.

Tatueraren som gjorde pojkarnas namn var fruktansvärt dålig! Det är väldigt dåligt och ojämnt. Att han inte får tatuera längre och har sadlat om till lastbilschaffis förklarar en del… Så min tatuerare idag försökte göra så gott han kunde. Han var ju liksom tvungen att “göra fel” så att det skulle bli liknande text som det tidigare. Han fick även fixa till bokstäverna T i pojkarnas namn, blev en stor skillnad!

Emil var med mig idag, mest för att han var nyfiken. Han skulle nog aldrig kunna skaffa en tatuering, men nu vet han hur det går till iallafall.

img_0673.jpg img_0674.jpg img_0675.jpg

Och Thiara, hon blev väldigt glad när jag visade henne sitt namn. Nästan lite pirrig och generad, sen gav hon mig en high five och en stor kram. 2,5 år med så jäkla medveten och go alltså!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats