Hanna Loffart

Thiaras paketkalender – innehållet

Thiaras paketkalender är så gott som klar.

Paketen är inköpta för längesen (det mesta i somras i Helsingborg på semestern samt i Ullared) Det enda jag har kompleterat med sedan bilderna tog är två saker, en kexchoklad och en Pez. Men nu är den klar! Jag har faktiskt slagit in alla paket också, det tog mig två hela dagar. De får ni se när allt hänger på plats, för än är inte själva stommen klar. Men jag har ju flera dagar på mig…

I år kommer pakten att innehålla detta:

Pyssel i olika former. Pärlplatta (tips, typ 5:- på Rusta för dessa)
Pennor, klistermärken och sudd. Lite spel. Ett memory och ett “Finns i sjön” -ish spel.
Slajm, pruttlera och såpbubblor.
Hårsaker går alltid hem, några diadem, tofsar och hårspännen.
Och “såna coola halsband” som hon önskat sig.

Lite bra-att-ha-saker. Lypsyl, nyckelring och strumpor med glassmotiv. De sötaste suddisarna jag sett ju, pyttesmå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats