Hanna Loffart

Thilox 2 månader

Tänk att vår lilla Thilox blir hela två månader idag! Det är ju helt galet!

Vi minns knappt hur livet var utan honom. Så självklar!

Han börjar bli en gladare kille. Det är knappt så jag vågar skriva att koliken är betydligt bättre, men det är den sen ca två veckor tillbaka. Nu är han vaken lite längre stunder då och då och är glad och ger oss det finaste leendet.

Han väger 5860 gram och är 58,6 cm lång. Han börjar växa ur 56 på kläder och vi har plockat fram allt i 62, mestadels kortärmad body på sig bara då det är så varmt. Hans ögon är helt magiskt fina mörkblå och det mörka håret börjar bli lite ljusare. Tror vi att han blir blond som sina syskon?

Han får fortfarande Minifom och Sempers magdroppar och amningen fungerar jättebra. Han kräks en hel del och tvättmaskinen får arbeta flitigt.

Barnen har kommit in i sina roller som syskon riktigt bra. Thiara är en mini-mamma som hjälper mig så mycket med Thilox. Hon har sånt enormt tålamod! Thexas var den som var mest ”på” i början, men han har backat lite och man märker tydligt att Thilox är självklar hos honom nu, inte lika intressant men ändå det finaste han vet. Thristan var den som var mest avvaktande i början. Han var rädd att göra fel och att Thilox skulle skrika. Inte idag, Thristan är nog den som oftast frågar om han får hålla eller hjälpa till med något. Han har även fått stå upp och bära på Thilox, något som Thiara inte får så jag tycker hon är för liten för det.

Första bilderna med sina syskon:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats