Hanna Loffart

Thristan vab – inte magsjuka

 

Jag är hemma och vabbar för första gången på länge.
Eller “vabbar” är väl att ta i, jag hade nämligen med mig jobbtelefonen hem så jag jobbar ändå.

Thristan blev dålig igår kväll. Blek i ansiktet och den klassiska “mamma, nu mår jag inte bra igen.”
Sen tar det inte många minuter innan han kräks. Jag tycker så synd om honom, det finns ingen förklaring varför det blir sådär för honom! Det är inte magsjuka. Ofta kommer det i samband med när han åker bil, är trött eller är hungrig. Det var innan middagen igår, så kanske att han var hungrig. Men han lekte och skojade utomhus med Thiara precis innan. Det är så märkligt!

Nu väntar jag återigen samtal från barnmottagningen så vi kan få en förklaring till det här. Men det tycks ingen ha. “Känslig” heter det. Hur ska man förklara det till skolan som inte vill ha dit honom för att de tror att det är magsjuka?

Jag är hemma med honom idag iallafall. Han är hur pigg som helst som vanligt.
Han är lite ledsen över att han missar gosedjursdagen som är i skolan idag.
Men han ska ha en egen sån dag här hemma med Thexas i eftermiddag säger han.

Jag sitter och letar inspiration till uteplatsen jag. Detta får följa med hem från Ikea nästa gång.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats