Hanna Loffart

Till Polen om några timmar

Jag har redan krupit till kojs. Och så tittar jag på klockan, redan över 22. Jag som skulle lägga mig tidigt! Klockan ringer nämligen redan vid 03.45 imorgon. Okristligt tidigt, men jag och tjejkompisar ska med morgonplanet till Polen.

Kommer bli en jobbig dag förmodligen då jag så lätt får migrän när jag sovit dåligt. Och med tanke på min flygrädsla så kommer jag kanske inte sova som en prinsessa inatt.

Väskan är i alla fall packad, men det känns som jag glömt något? Så olustig känsla. Har tagit en lång dusch och donat med sånt som jag inte packar med mig. Silverschampo till håret, inpackning. Rakat benen, målat naglar och lagt ansiktsmask. Skönt värre! Nu ska väl man väl inte förfalla helt utan dessa rutiner va?

Nej ni, daga att sova var det ju.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats