Hanna Loffart

Tips – mittnamnhalsband.se

För ett tag sedan fick jag hem det här fina halsbandet från mittnamnhalsband.se

Det är i sterling silver och föreställer ett familjeträd med mina barns namn.
Hela smycket får ni inte se riktigt än.. 😉
Nu gör inte alls bilder smycket rättvisa, då det är alldeles för mörkt för att kunna fota snyggt.
Men jag hoppas ni ser ändå.

Jag valde att ha med två vita sötvattenstenar, men det finns flera andra stenar att välja mellan.

Detta är en perfekt julklapp enligt mig. HÄR finns länken till exakt det halsbandet som jag har.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Har följt dig länge! Vi är t.o.m. uppväxta i samma stad fast vi känner inte varandra 🙂 Har hela tiden tänkt att du kommer nog köra på Th för lilltjejen också. Hoppas på att hon kommer ut till er snart! Hoppas även att ni trivs i området som jag är uppväxt i 🙂

  1. hannarunesdotter

   Fel gissning. 😉
   Nej det är ingen speciell anledning mer än att Thristan stavar med Th för att jag tycker det ser snyggare ut. Sen vart det Thexas för att det matchade. Och nu känns det helt fel om man skulle frångå det. Ett vinnande koncept. 🙂 Och så tycker jag namnen ser mjukare ut med ett H där. 🙂

stats