Hanna Loffart

Tips på paketinslagningar

Hur går det för er i julstöket? Ligger ni till enligt plan eller kommer helgen bestå av stress för att få färdigt allting till jul?

Jag brukar alltid sitta och slå in alla julklappar i panik den 23:e december, men i år var jag ute i god tid. Jag beställde hem nästan allt från nätet, och när det väl kom hem så slog jag in allt direkt. Så skönt! Men jag har däremot allt annat kvar att göra, och helgen är fullbokad och på måndag jobbar jag. Nåja, det blir ju jul i alla fall. Det vet vi ju.

Något jag faktiskt är nöjd med och la lite extra tid på i år är Thiaras paketkalender, jag slog in alla 24 paketen i olika utformningar och Thiara blev så glad! Det tog mig två dagar faktiskt. Och jag kan lova att resten av julklapparna inte har fått denna tid och kärlek på sig. Det är ju nästan 50 paket som jag slagit in, förutom dessa nedan då. Kanske är jag ute i ännu godare tid till nästa år, så att alla blir så här fina. Men med en liten hemma så är det nog inte en helt rimlig tanke.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats