Hanna Loffart

Tisdagen + fåglarnas nya hus

Pjuh, vilken dag alltså!
Emil är ju iväg så jag fick ta lämningen imorse. Den gick bra till en början. Tills Thexas inte kom ihåg hur man drog över overallen över vinterskorna, Thristan inte kom ihåg vart han hade lagt sin hjälm (de skulle åka skridskor idag) och Thiara surade för att hon inte fick ha en tunn rosa mössa på dagis i -15 grader.

Men vi kom iväg till slut och lämningarna gick bra!
På jobbet flöt det på bra under förmiddagen. Jag har massor att göra innan jag slutar så det är skönt. Sen hade vi ett mindre givande möte på eftermiddagen som sänkte mig totalt. Jag åkte hem lite tidigare och barnen var på riktigt bra humör idag! Yes alltså! (Kan va för att jag mutade med en halvtimmes iPad användning också, haha.)

Barnen önskade yoghurt och toast till middag, så det fick det bli. Skönt att slippa gnället över att de inte tycker om maten ibland. “Ska vi äta frukost NU” sa Thexas.

Sen hade vi en mysig kväll. Thristan läste läsläxan, Thiara dansade och Thexas byggde legotågbana. Sen var det dags för pyjamas, tandborstning och saga. Och alla somnade bra, tjohoo alltså!

En kväll för mig själv i soffan, förbereder blogginlägg och svarar på mail.
Snart sängdags så jag orkar upp tidigt med barnen imorgon.

DSC01766 DSC01769

Thiara är så himla nöjd med sitt lilla fågelhus som hon köpte i helgen.
Hon ska få ha det hängandes på sin lekstuga, men vi har inte fått upp det än.
Och nu går hon runt med det hela tiden och säger “åååh mitt rosa huuus” Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats