Hanna Loffart

Torsdag.

Godmorgon fränder.

Här har vi varit vakna i två timmar nu, skönt att få sova lite nu på morgonen. Inatt vaknade jag av att det var bråk utanför oss. Ett tiotal ungdomar med riktig snedfylla som stod och tokskrek på varandra. Det hela slutade med att en tjej sprang iväg till Harrys där poliser stod. Så helt plötsligt var det poliser här, varav jag känner två av poliserna, så det var lite kul att se faktiskt. Efter ett tag blev det lugnt och skönt och jag kunde återgå till min sömn igen.

Igår kväll var vi i Marmorbyn hos Fia. Hon bjöd på tacos och vi hade det mys. Thexas fick upp ögonen för vattenmelon och tyckte det var SÅ gott. Vi begav oss även ut på en liten promenad, men som fick ett ganska hastigt slut. 😉 Hihi.

Idag har vi en hel del att stå i. Förhoppningsvis så sover Thexas sin middagsnap i vanlig tid så vi hinner med nåt också. Ikväll väntar scrapbookingdejt med brudarna. Det ser jag fram emot. Jag fick en beställning igår kväll som skulle vara klart för hämtning idag – så det satt jag och pysslade med igår. Bilder kommer.


En härlig somamrbild på de finaste jag har.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats