Hanna Loffart

Torsdagen

Jag började dagen med utbildning, hade sett fram emot den men blev lite besviken. Vet inte om man ska kalla det för utbildning om man i stort sett bara skickar med länkar till Internetsidor där man sen kan läsa själv? Eller så var det bara alldeles för basic och inget jag egentligen kunde ta lärdom av. 4 timmar senare och inget förmiddagskaffe så var migränen ett faktum.

Efter dubbel dos med migräntabletter så orkade jag ta mig igenom hela eftermiddagen på kontoret ändå.
Var betydligt piggare sen och orkade åka med Thiara till gympan, vi fick sällskap av Thristan också.

Tänk att jag gått på den där gympan i så många år och snart är den slut. Det är en stor-liten gympa där man som vuxen är med under gympan tillsammans med barnet. Hur mysigt som helst och absolut veckans höjdpunkt både för mig och Thiara. Jag och Thexas gick på samma gympa när han var mindre. Och lagom när han slutade där, så började Thiara. Och nu är alla barnen helt plötsligt för stora för den snart? Jag försöker peppa Thiara till att testa någon annan gymnastik eller liknande till hösten när hon börjar skolan. Hon påstår att hon är för blyg, men det ska nog släppa så småningom får vi hoppas. Hon älskar ju att dansa hemma och jag tror hon skulle tycka dans var superskoj. Eller typ fotboll eller basket, då hon har ganska bra bollkontroll. Vi får se vad det blir.

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Emil sover sen länge i soffan. hade förhoppningar att han skulle vara lite mer social om kvällarna nu när man ställt om klockan, men icke.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats