Hanna Loffart

Trippen till Ullared

Söndag och måndag i Ullared – vad trött man blir av en sån tripp!
Det regnade massor på vägen hem, så jag var rejält trött när jag kom hem i måndags. Även om det gick bra att köra, så spänner man sig ju och anstränger sig när man kör i mörker och regn. Och alla dessa lastbilar.

Men jag fick med mig nästan allt jag hade tänkt hem. Julklapparna är i princip klara till alla barnen. (Våra barn, gudbarn, kusiner) Samt födelsedagspresenter till barn som snart fyller år. Jätteskönt! En present till Emil hittade jag också, tror han kommer bli jätteglad för den!

Det var dåligt med barnkläder tyckte jag. Lite baskläder till Thiara, två tröjor till Thristan som han får i julklapp. Strumpor, strumpbyxor och massa vantar. Tråkigt tycker jag som älskar barnkläder.

Nu ska allt slås in bara, jag tror faktiskt att jag ska börja redan i helgen när pojkarna är iväg. I år lägger jag inget krut på inslagningen, förstå vad timmar man lagt ner på fina paket som ingen bryr sig om ändå. Bara för att det ska se fint ut under granen! I år ska man vara glad om man får de inslagna från mig, haha. Det viktigaste först – och fina julklappspapper står inte högt upp på min lista!

DSC03030 (1)

Haha, kaoset som blir när man packar upp allt.
Fick ju bråttom att gömma undan alla julklappar i stora bagen där.

DSC03031

Bra och billiga basplagg.

DSC03032 (1)

De bästa leggingsen till Thiara köper jag i Ullared, tror de kostar 39:-

DSC03034

Mysbyxor med guldtrådar i mudd, vet inte om jag lyckas få på henne nåt annat än leggings men ska prova. Kan ju vara skönt med något rejälare och varmare nu i vinter.

DSC03035 (1)

Även koftor köper jag på mig i Ullared jämt, bra kvalite för 79:-

DSC03036 (1)

Och en del vantar som sagt. Hade säkert behövt köpa mycket mer. Förra året gjorde Thexas slut på 12 par fingervantar. Eller han tappade bort dom rättare sagt. Än så länge har jag köpt 10 par till honom, vet inte hur många han tappat bort. Två par tjocka vintervantar har han tappat bort hittills iallafall, nu hotade jag med indraget lördagsgodis om han tappar bort dessa också. Då får han ta pengarna och köpa egna vantar.

DSC03029 (1)

Och presentpapper såklart, det går alltid åt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessi

    Haha här hemma finns en till som vägrar allt annat än leggings på benen 😂 Fast jag förstår dom, det är ju det skönaste plagget som skapats även om det inte alltid är så snyggt 🙈

    1. hannarunesdotter

      Haha, Emil har som regel att alltid ha svarta leggings på Thiara – det passar till allt har jag lärt honom. Så visst är det smidigt, men ibland känns det som om det borde va lite kallt. En annan kryper ju gärna i varma, mjuka mysbyxor när man kommer hem. 🙂 Kram!

stats