Hanna Loffart

Trött på snööö

Fy så trött jag är på snö nu. Knappt någon snö under hela vintern, men NU i mars har vi haft massa snö.
Nu ser det dock ut som att det både ska regna och bli en del plusgrader framöver, så nu kanske det sista försvinner?

Jag är så sugen på att plocka undan alla vinterkläder som bara tar en massa plats nämligen, plocka fram alla vårkläder, kepsar och cykelhjälmar. Nåja, var sak har sin tid osv men nu är det ju snart april. Vårmånad eller hur? Thiara sa härom dagen: ”Åh vad jag längtar tills jag slipper de här vinterskorna och kan ha mina gympaskor igen.” Sen insåg vi att hon vuxit ur alla sina skor och jackor, så det lär ju bli en shoppingtur för henne. Tofflor till sommaren har jag i alla fall beställt till henne, perfekta att ha i husvagnen.

Fila tofflor här. (adlink)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats