Hanna Loffart

Utbildningsdag i Gävle

Igår kom jag fram till Gävle för tre dagars konferens/utbildning med jobbet. Det är en årlig sammankomst med runt 500 deltagare från verksamheterna runtom i Sverige. Det brukar vara väldigt givande och intressanta dagar, om än rätt intensiva.

Vi bor på Elite hotel som är superfint. Rummen är fräscha och jag har sovit så gott inatt. Annars brukar jag ha lite svårt att sova när jag är borta, men det var inga som helst problem med det inte.

Igår bestod dagen av besök från Riksrevisionen, information om nya förvaltningslagen och en paneldebatt. Och så bjöd Gävle kommun in till festkväll vid Gasklockorna. Så fint ställe, god mat och superskoj underhållning av gycklare.

Idag väntar en fullspäckad dag. Jag är så hes och känner mig lite rosslig. Igår hade jag nog feber en sväng, men det känns bättre idag som tur är.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats