Hanna Loffart

Vabbdag och klädrensning

Vi har haft en lugn dag här hemma. Thiaras feber tycks vara under kontroll, men hon har ont i halsen säger hon. Även jag känner mig riktigt risig nu, ont i halsen, täppt i näsan, huvudvärk och värk i kroppen. Och så Emil. Och Thexas klagade också på halsont.

Så det blir en hemmadag imorgon också, så får vi se hur vi gör på torsdag.

Idag har jag ”roat” mig med att märka och sortera kläder IGEN! Jag har sparat varenda Newbieplagg efter Thiara för jag trodde syrran ville ha det, men så var det inte så jag har gått igenom två kartonger till med godsaker. Nu säljer jag allt! Vi ska inte ha fler barn och jag orkar inte spara på allt längre. Men det är svårsålt nu. Har lagt upp mycket i en Newbie-säljgrupp på Facebook och resten åker till loppisen i Baggetorp nästa helg.

Förutom det så har vi degat med Playdo och pärlat armband. Thiara kan sitta hur länge som helst med sånt, men är väldigt självkritisk märker jag. ”Jag kan ändå inte” sa hon ofta. Jag försökte få henne att rita gubbar också, men hon vill knappt försöka. Får peppa henne.

Ser ni vilken fin snigelfamilj vi har gjort?

Nu väntar jag in sista tvätten som ska hängas, efter det tänker jag inte röra mig en fena från soffan. Tv-häng resten av kvällen. Alvedon och en kopp te lär få slinka ner också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats