Hanna Loffart

Vågar man tro att man är på bättringsvägen?

Idag sov jag bort halva dagen. Men jag var vaken imorse mellan 5-8 istället och sen somnade jag om när barnen åkt till fritids/dagis och sov till 11. När jag vaknade så hade vi fått 20 cm snö inatt, helt galet! Det tog mig 1,5 timmar att skotta fram bilen (med en liten paus, då jag var helt slut) Emil får ta resten ikväll och jag överväger seriöst att köpa en liten snöslunga. Var tom på Biltema och tittade på en förut…

Thexas hade med sig en kompis hem idag från fritids och de har lekt så bra. Mina blåsor börjar ÄNTLIGEN läka så idag har jag kunnat utöka kosten med en clementinklyfta också. Jag har bestämt mig för att jobba imorgon, det är bara en 5-timmars dag och det finns en hel del att göra, så det ska jag nog klara av. Sen väntar några dagars ledighet igen. Hur nu det ska gå, ledighet brukar ju betyda sjukdom för mig.

Rätt som var det i eftermiddag när Thiara och jag satt och åt clementin så knackade min vän och fd kollega Linda på dörren. Där stod hon, som den underbaring hon är, men blommor och tidning. Vad skulle man göra utan dessa vänner? Så tacksam och jag kände mig genast gladare. ♥

DSC03491 DSC03488 DSC03482 DSC03486

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats