Hanna Loffart

Vår 4:e bröllopsdag

Idag firar vi vår fjärde bröllopsdag.

Vi har ju i regel som grej att planera varannat år och hitta på nåt skoj. Smögen, Steam hotel och Göteborg har vi hunnit med hittills. I år var det min tur, men jag kände verkligen inte för att åka iväg någonstans med Thilox. Inte Emil heller visade det sig, så vi gjorde det enkelt för oss i år.

Lunch på Djulö herrgårdscafe med Thiara och Thilox. Inte fel alls.

Thiara hade med sig sin håv så hon passade på att leta efter fisk och grodor. Inget napp som tur var.

När vi kom hem så började Thiara att skramla i köket. Hon hade nämligen planerat att göra en picknick för oss under flera dagar. Så himla gulligt av henne! Så vi drack saft och åt bullar på berget bakom vårat hus och skålade.

På kvällen åkte vi hem till familjen Persson/Johansson och umgicks med dom. Då hade även Thristan och Thexas kommit hem från sin pappa, så de följde såklart med. Grillade lax och skålade i bubbel. Och så snicksnack så länge vi orkade.

Nästa år ska vi fira större bestämde vi. Men å andra sidan, det är ju precis det här jag älskar med Emil. Vardagen och det enkla. Vi trivs så bra med det och behöver inget annat. Vi har så otroligt roligt ihop, även under vardag och rutiner. Så det blev en väldigt fin bröllopsdag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats