Hanna Loffart

Våran helg.

Våran tripp till IKEA igår slutade inte med nån tv-bänk direkt. Snarare ett “avlastningsbord”, ett vitt sidemord som får agera “tv-bänk”. Jag gillar inte alls tv-bänkar, gillar inte tv-apparater över huvud taget som en möbel som de flesta vet. Jag tycker inte att det ska möbleras med en tv som huvudpunkt i ett rum, men det här blir nog rätt bra när jag får piffa färdigt lite.

Det gick hur bra som helst med bägge barnen på IKEA igår. Dessto tråkigare var det på Skopunkten när de skulle prova skor, kaos. Men vi kom hem med skor åt barnen iaf. Sen for vi iväg på kalas hos min kusin och hennes mamma, som båda fyllde år igår. Vi fick en galet god tårta. Så god att Emil for iväg imorse och köpte en likadan! Haha. Kvällen spenderades hemma med Fia sen. Trötta.

Idag har vi haft fullt hus här hemma. Först kom Jessica och Elias för att fira Thexas, lite i efterskott. Sen kom Rochard och pratade strunt. Nu ligger Thexas och sover och när han vaknar ska vi åka och fira Emils mamma på Mors dag. Busy helg, jag gillart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats