Hanna Loffart

Våran söndag.

Morgonen började sådär, vi trodde att Thexas skulle bli sjuk – men så vart det inte. Så när pojkarna fått i sig lite lunch så åkte vi mot Norrköping för lite shopping. Tanken var att titta på en ny vagn åt Thexas, men det glömde vi helt bort. Haha.

Istället åkte vi till Hageby shoppingcentrum, och det var ju riktig rolig rea överallt just nu. Thristan fick två collagetröjor, Emil fick två tröjor och kallingar, jag fick fyra tröjor och en massa roligt från Panduro. Thexas fick ingenting alls, men var lika glad för det.

Barnen har varit så duktiga idag när vi har varit iväg. Thexas har suttit nöjd i vagnen och Thristan har gått duktigt själv utan att springa iväg eller stänga av sina öron. Stolt mamma ja!

På vägen hem stannade vi till hos barnens gudfar Markus och hans Elin. De har köpt ett hus som de håller på att renovera. Än så länge bor de int där, men i höst ska det nog vara inflyttningsklart. Spännande!

Nu blir det soffhäng en stund till innan sängen väntar. Fia har varit här en sväng ikväll, men fick bråttom hem till nån dokumentär på tvn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats