Hanna Loffart

Vardagsrum + tid till att blogga

Det är verkligen så skönt att få undan julen och få det rent och städat hemma.
För precis så känns det nu, jag undrar lite vart jag gjorde av alla saker när jag plockade fram julsakerna dock? Det känns alltid som att man städar undan saker som sen aldrig kommer fram.

Jag passade på att fota häromdagen när jag var hemma på lunchen. När ska man annars lyckas? Det är ju mörkt när man åker på morgonen och det är mörkt när man kommer hem. Några snabba bilder på lunchen för att kunna skriva inlägg på kvällen. Precis så är det. De flesta inläggen skrivs någon eller några dagar i förväg, och sen publiceras de med jämna mellanrum. Som sagt, hur ska man annars få tid till det?

Nåja. Vardagsrummet där nere där vi spenderar mycket tid.
Jag är så nöjd med bordet som går att sitta 10 pers vid när man drar ut det.
Och så morfars gamla karmstol där i hörnet.
Jag skulle så gärna vilja ha två vitrinskåp bredvid varandra, men det kanske blir för tajt? Någon gång kanske.

DSC01782 DSC01785 DSC01781 DSC01787 DSC01786

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats